Αρχίζει το πάρτι στην Ιπποδάμεια Αγορά;

Ακούσαμε έκπληκτοι την πληροφορία που μετέδωσε το "Κανάλι 1" μέσω της συνέντευξης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Μανεσιώτη.


Η Ιπποδάμεια Αγορά, το δρομολογημένο έργο από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με την απόλυτη συναίνεση όλων μας, αυτοδιοίκησης, εμπορικών συλλόγων και κοινωνικών εταίρων, είναι ένα έργο που πέφτει βαρύ για την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πιό πάνω πληροφορίες o Yπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης σκέπτεται να το δώσει σε ιδιώτη που ενδιαφέρεται να το κάνει έκθεση αυτοκινήτων!

Εν ολίγοις πετούν στα σκουπίδια την προοπτική να αποκτήσει ο Πειραιάς μία ελκυστική και ποιοτική αγορά τροφίμων. Μία αγορά που αντιστοιχεί σε μία πόλη-λιμάνι, που θα αναζωογονήσει τη ρημαγμένη παραδοσιακή αγορά των οδών Γούναρη και Αντιστάσεως, που θα δώσει στους επισκέπτες την απόλαυση ενός όμορφου χώρου εμπορίου και γαστριμαργίας δίπλα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και το λιμάνι.

Το θέμα θα τεθεί άμεσα από εμάς, από τον "Πειραιά για Όλους" στο Δημοτικό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Διότι αν ισχύουν οι πληροφορίες, οι επικίνδυνοι ιδεοληπτικοί αυτοσχεδιασμοί του αρμόδιου υπουργού ανάπτυξης βλάπτουν τον Πειραιά.

AKOYΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου