Με αξιόλογα ρεκόρ ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Τσαμαδού

Το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης του τμήματος της οδού Τσαμαδού από Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι Ηρώων Πολυτεχνείου ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι.

Πέτυχε, με αξιόλογα ρεκόρ: τριπλάσιος χρόνος εκτέλεσης από τον αναμενόμενο, το 1/3 του απαιτούμενου προσωπικού και μηχανημάτων και μία σημαντική συμμετοχή των πολιτών. Διαμαρτυρόμενοι έμποροι, επάλληλα Δελτία Τύπου, πέντε αυτοψίες δημοτικών συμβούλων του «Πειραιάς για Όλους», άρθρα σε κεντρικά ΜΜΕ έως και happening με τη συμβολή της ΕΛΑΣ για τη διάνοιξη διόδων για τους αποκλεισμένους πεζούς έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρον στοιχείο της επιτυχίας συνιστά η απόφαση αυτό το μεγάλο έργο να υλοποιηθεί ως επείγον καταμεσής της θερινής εμπορικής περιόδου, αντί να πραγματοποιηθεί στον νεκρό χρόνο της καραντίνας. Έτσι, έμποροι, πελάτες και τουρίστες είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν, κάτι που δεν θα συνέβαινε εν μέσω καραντίνας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και στον άξιο εργολάβο.

Ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία στην επισκευή και του άλλου μισού κατεστραμμένου τμήματος του ίδιου δρόμου από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Λαμπράκη. Αλήθεια αυτό ποτέ με το καλό θα γίνει;

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 05:48

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου