Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν - Ανακοίνωση #pireas4all

Ο κύριος Ιωσήφ Βουράκης, Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, δημοσιοποίησε μία ανακοίνωση στην εφημερίδα «Κοινωνική» με αφορμή την παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων μας και μελών του ΔΣ του ΟΠΑΝ Βάνας Μελά και Παναγιώτη Αναστασάκου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις 27.01.2021.

Από καιρό έχουμε δηλώσει ότι ο κύριος Βουράκης είναι απολύτως ακατάλληλος για τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Με το κείμενο του ξεπέρασε τον εαυτό του. Η δημοτική πλειοψηφία αναθέτοντας του τη διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματικά έμπλεξε τη γηπεδική κερκίδα με το θεατρικό θεωρείο. Ο πρόεδρος του οργανισμού νομίζει ότι ποδόσφαιρο και θέατρο είναι το ίδιο -κάτι σαν παράσταση με πολύ φασαρία.

Δεν έχει νόημα να του απαντήσουμε, γιατί δεν θα καταλάβει τι λέμε, όπως δεν κατάλαβε τι είπαν οι σύμβουλοι μας στο συμβούλιο. Του προτείνουμε όμως να ανοίξει το λεξικό να δει τι σημαίνει το αρχαίο ρητό «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται. Ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση του.

Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε δημόσια όταν έρθει η ώρα.

H ανακοίνωση του κυρίου Βουράκη εδώ.

Παρακαλούμε την εφημερίδα «Κοινωνική» να δημοσιεύσει την απάντηση μας.

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 22:06

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου