Αγωνιώδης έκκληση για υπέρβαση των αρμοδιοτήτων

Banksy: Η τελευταία τοιχογραφία του πιο διάσημου παγκοσμίως street artist, σχολιάζει για άλλη μια φορά σκωπτικά την πρωτοφανή πανδημία τοου κορωνοϊού. Ο Banksy ζωγραφίζει μία γηραιά κυρία να χάνει μέχρι και τη μασέλα της ενώ τραντάζεται ολόκληρη από το φτέρνισμα. Banksy: Η τελευταία τοιχογραφία του πιο διάσημου παγκοσμίως street artist, σχολιάζει για άλλη μια φορά σκωπτικά την πρωτοφανή πανδημία τοου κορωνοϊού. Ο Banksy ζωγραφίζει μία γηραιά κυρία να χάνει μέχρι και τη μασέλα της ενώ τραντάζεται ολόκληρη από το φτέρνισμα.

Να υπερβεί το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που προβλέπουν οι νόμοι και οι κώδικες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη σωτηρία του Πειραιά και των ανθρώπων του, κάλεσαν οι σύμβουλοι του «Πειραιάς για όλους» τη Δημοτική Αρχή·  να προασπίσει και να θωρακίσει τους πολίτες από την επέλαση της πανδημίας όπως πρέπει να κάνει μία δημοτική ηγεσία.

Στο «βαθύ κόκκινο» ο Πειραιάς· το Κρατικό Νίκαιας, το Τζάνειο και το Μεταξά έχουν καταρρεύσει και η τύχη της πόλης αφήνεται στα χέρια της κυβέρνησης που μας οδήγησε από το «success story» του καλοκαιριού στην «ολική καταστροφή» από τον covid τη φετινή άνοιξη.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είδαμε τον Δήμαρχο να περιχαρακώνεται στην πολιτική ορθότητα. Σωστά, ίσως, αν επικρατούσαν συνθήκες κανονικότητας. Αλλά ένα χρόνο τώρα βιώνουμε τη δυστοπία, την απειλή, τον εγκλεισμό, τον φόβο του θανάτου και τίποτα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις βεβαιότητες και τα δεδομένα του παρελθόντος.

Την κραυγή αγωνίας και τις προτάσεις του «Πειραιάς για όλους» για την υπέρβαση και τη διαχείριση των σημερινών συνθηκών και εκείνων της μεταCovid-19 εποχής μπορείτε να παρακολουθήσετε ανοίγοντας τον σύνδεσμο (βίντεο).

Ομιλίες των Τάκη Βουτυράκου, Παναγιώτη Αναστασάκου, Μαρίας Σταθάκη, Βάνας Μελά, Νίκου Μπελαβίλα.

Last modified onΤρίτη, 30 Μαρτίου 2021 08:22

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου